HARTELIJK WELKOM OP AZOBE-ONLINEOp deze site vindt u alles over de hardhout soort Azobé. Informatie over te leveren maten uit  voorraad , de mogelijkheden voor bewerkingen en levering van uw specifieke maten.

Eindelijk een FSCTM houtsoort die geen beperkingen in maatvoering heeft. Met deze  FSCTM en Keurhout gecertificeerde houtsoort is veel mogelijk! Lees over de vele mogelijkheden om deze duurzame houtsoort toe te passen.

Leveringen uit voorraad én maatwerk uit eigen rondhoutzagerijen met aanvullende bewerkingen in eigen machinale (bekijk ook de video  !).  Technische informatie en specifieke eigenschappen zoals sterkteklasse, brandklasse en verwerking instructies is beschikbaar om te downloaden.

Onze afnemers hebben de mogelijkheid om via een persoonlijke login onze actuele voorraad gezaagd Azobé op te vragen. De prijzen voor deze specificaties staan voor onze vaste klanten online.

Met wie doet u zaken?Wij zijn een gespecialiseerde houthandel met meer dan 250 jaar ervaring met de in- en verkoop van hout. Met deze website heeft u specifieke kennis over Azobé online beschikbaar. En de vragen van uw klanten over Azobé zijn sneller te beantwoorden want de actuele voorraad Azobé met uw inkoopprijzen staat online.

Aarzel niet om te mailen naar info@azobe-online.nl of te bellen op 0180 - 551 552. Onze kennis en mogelijkheden - ook van andere houtsoorten - delen we graag met u ! 


Share |